Selecteer een pagina

Koperen opbouw

PROGRAMMA:            Woning
LOCATIE:                      Breda
GROOTTE:                    147 m2
OPDRACHTGEVER:  particulier
PERIODE:                     2018-heden
UITVOERING:               Juli 2019-heden
CONSTRUCTIE:           Sterk Adviesbureau
BEELDEN:                    Steven Nobel Architect

OPGAVE

Op een bestaande bovenwoning was de wens een opbouw te realiseren om zo een prettige buitenruimte voor een gezin te kunnen realiseren. De woning bevindt zich in beschermd stadsgezicht in Breda wat betekent dat een opbouw in principe niet zichtbaar mag zijn vanaf de staat. Deze woning is echter een hoekwoning en een opbouw is dus altijd zichtbaar vanaf de straat. Na een intensief ontwerptraject en diverse overlegmomenten met de gemeente, heeft Steven Nobel het toch voor elkaar gekregen om hier een opbouw vergund te krijgen.

De opbouw huist een riante Master bedroom en een multifunctionele ruimte welke grenst aan het dakterras.

Op de bestaande eerste verdieping is een nieuwe indeling gekomen om hier een prettige verblijfsruimte en slaapkamers te kunnen realiseren.