Selecteer een pagina
Architect Utrecht

architect utrecht

Als architect heb je verschillende expertises. Wij als architect in Utrecht zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van villa’s , woningen en verbouwingen en opereren voornamelijk in de regio Utrecht.

Exclusiviteit, creativiteit en het voortdurend streven naar hoogwaardige en duurzame architectuur staat hierbij centraal.

Als Architect is het belangrijk je heel goed te verdiepen in de wensen van de opdrachtgever. Mede hierdoor hechten wij waarde aan persoonlijk contact met de opdrachtgever. We doen dingen die ons plezier en energie opleveren. En daar plukt u als klant de zoete vruchten van.

Wij als architect in Utrecht zetten uw ideeën en wensen om in een werkelijk ontwerp en begeleiden u verder graag naar een gerealiseerd ontwerp.

Van student naar partner en vervolgens op eigen benen verder als architect in Utrecht

Drijvende kracht achter onze onderneming is Steven Nobel, iemand die al heel snel wist dat hij architect wilde worden. Hij was als klein mannetje al nieuwsgierig naar hoe bepaalde dingen gemaakt worden en bleek over een verrassend goed ruimtelijk inzicht te beschikken.

Hij studeerde aan de HTS in Utrecht, de TU in Eindhoven later heeft hij de Academie van de bouwkunst in Amsterdam afgerond om vervolgens als afgestudeerd architect aan de slag te kunnen. Hij mocht ervaring opdoen bij Zecc Architecten en werd later partner bij dit gerenommeerde internationaal bekende Architectenbureau. In 2017 sprong in hij het diepe en ging op eigen benen verder om zijn focus weer te richten op de zaken waar het allemaal begon. Zijn ambities worden nu vormgegeven als Architect in Utrecht.

Daar valt alles voor Steven Nobel samen en kan hij dat doen wat hij goed kan. Mocht hij de expertise niet zelf in huis hebben dan heeft hij zich omringd door specialisten met dezelfde passie, zodat de mooiste ontwerpen en de fraaiste architectuur gerealiseerd kan worden door deze architect in Utrecht!

Architect Utrecht

Wij staan voor hoogwaardige en duurzame architectuur

Waar wij als architect in Utrecht voor staan? Wij streven vooral hoogwaardige en duurzame architectuur na, hechten aan persoonlijk contact met de opdrachtgever en willen vooral plezier en energie uitstralen. Wij merken dat onze focus meer en meer richting de particuliere markt gaat, maar zijn bijzonder breed inzetbaar, schrijven kwaliteit met een hoofdletter en zijn creatief en staan voor originaliteit. Wij ontwerpen even gemakkelijk projectmatig als dat we exclusieve villa’s realiseren. Dat maakt van ons als architect in Utrecht een zeer veelzijdige architect.

U laat vaak maar één keer een villa of een huis ontwerpen. Maak van die ene keer dan ook iets bijzonders en kies voor Steven Nobel Architect. Dan weet u dat u echt de woning krijgt dit bij u past.