Selecteer een pagina

Architect Utrecht

U zoekt de beste architect in Utrecht en zoekt vooral een exclusieve architect die in staat is om uw ideeën tastbaar te maken? Dan treft u in ons uw gedroomde partner. Of het nou gaat om een tekening laten maken aanbouw, een villa laten ontwerpen of om uw interieur; wij kunnen u als de beste architect in Utrecht steeds op perfecte wijze van dienst zijn. Dat doen we op basis van creativiteit, expertise en ervaring.

Wij als architect in Utrecht zetten uw ideeën om in een droomvilla

Wij zijn uw droompartner als het gaat om zowel het ontwerp van een huis als het ontwerp van een villa en zijn in staat dat wat u in uw hoofd heeft om te zetten in een perfecte bouwtekening. Behalve projectmatig werk, vindt ook de particuliere markt ons steeds vaker. En dat is niet voor niets. Wij kunnen u heel erg veel bieden en staan bekend om onze creatieve ideeën. Als u echt iets bijzonders wilt op een bijzondere plaats, klopt dan bij ons aan. Niet voor niets zijn we ook dé architect in Bonaire. Daar hebben we al menig droomvilla weten te realiseren.

Van student naar partner en vervolgens op eigen benen verder

Drijvende kracht achter onze onderneming is Steven Nobel, iemand die al heel snel wist dat hij architect wilde worden. Hij was als klein mannetje al nieuwsgierig naar hoe bepaalde dingen gemaakt worden en bleek over een verrassend goed ruimtelijk inzicht te beschikken. Hij volgde studies aan de HTS, aan de Hogeschool in Utrecht en de TU in Eindhoven. Hij deed ervaring op bij de Amsterdamse architect Zecc, een bedrijf waarvan hij later partner werd. In 2017 ging Steven op eigen benen verder en zo ontstond dat wat wij nu zijn; de beste architect in Utrecht.

Architect Utrecht

Wij staan voor hoogwaardige en duurzame architectuur

Waar wij als architect in Utrecht voor staan? Wij streven vooral hoogwaardige en duurzame architectuur na, hechten aan persoonlijk contact met de opdrachtgever en willen vooral plezier en energie uitstralen. Wij merken nadrukkelijk dat onze focus meer en meer richting de particuliere markt gaat en dat doet ons goed. We zijn bijzonder breed inzetbaar, schrijven kwaliteit met een hoofdletter en zijn creatief en staan voor originaliteit. Wij ontwerpen even gemakkelijk projectmatig als dat we exclusieve villa’s realiseren. Dat maakt van ons als architect in Utrecht een zeer veelzijdige architect.

U laat vaak maar één keer een villa of een huis ontwerpen. Maak van die ene keer dan ook iets bijzonders en kies voor ons. Dan weet u dat u ook echt iets bijzonders krijgt in de vorm van een huis of een villa.