Selecteer een pagina

Villa architect

Ja, er is een verschil tussen een architect en een villa architect. Het mooie is dat u bij ons als architect in Utrecht voor zowel het ontwerp van een gewoon huis en voor een villa ontwerp aan kunt kloppen. We noemen ons zelf vooral een exclusief architect, een architect die van de ideeën in uw hoofd een perfecte bouwtekening weet te maken. Ook als u denkt aan aanbouw en een tekening wilt laten maken van de aanbouw bent u bij ons precies aan het goede adres. Wij beloven u dat wij er altijd iets bijzonders van maken.

Wij streven voortdurend naar zeer hoogwaardige en duurzame architectuur

Exclusiviteit, creatief en voortdurend streven naar hoogwaardige en duurzame architectuur. Het zijn zomaar wat zaken die op ons van toepassing zijn. Verder zijn wij als villa architect een partij die waarde hecht aan persoonlijk contact met de opdrachtgever. We doen dingen die ons plezier en energie opleveren. En daar plukt u als klant de zoete vruchten van.

In de rol als villa architect valt alles voor Steven Nobel samen

Wij als villa architect in Bonaire zijn een uitvloeisel van de ambities van Steven Nobel, iemand die al van jongs af aan wist dat hij architect wilde worden. Hij volgde in dat kader studies aan de Hogeschool in Utrecht en de TU in Eindhoven. Hij deed eerst ervaring op en werd later partner bij Zecc Architecten in Amsterdam en sprong in 2017 in het diepe en ging op eigen benen verder. Zijn ambities worden nu vormgegeven in dé villa architect. Daar valt alles voor Nobel samen en kan hij dat doen wat hij goed kan. Daarbij weet hij zich omringd door andere specialisten met dezelfde passie voor de mooiste ontwerpen en de fraaiste architectuur.

Villa architect

De focus gaat meer richting de particuliere markt

De villa architect is van alle markten thuis. Behalve droomvilla’s op Bonaire ontwerpt het bedrijf ook de aanbouw van uw woning en ontwerpt het met evenveel plezier en passie een reguliere woning. Ook projectmatig wordt de villa architect wel ingeschakeld, al gaat de focus meer en meer richting de particuliere markt ondertussen.

Omdat u niet elk jaar een villa of een woning door een architect laat ontwerpen, kiest u voor deze speciale gelegenheid natuurlijk voor de beste. U kiest de meest creatieve, de meest duurzame en de meest vooruitstrevende. En zonder onbescheiden te willen zijn, dat zijn wij. U weet dus welke architect u inschakelt als u echt iets bijzonders wenst.