Selecteer een pagina

VILLA ARCHITECT

Als architect heb je verschillende expertises. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van villa’s en woningen. 

Exclusiviteit, creativiteit en het voortdurend streven naar hoogwaardige en duurzame architectuur staat hierbij centraal.

Als Architect van een villa is het zaak je heel goed te verdiepen in de wensen van de opdrachtgever. Mede hierdoor hechten wij waarde aan persoonlijk contact met de opdrachtgever. We doen dingen die ons plezier en energie opleveren. En daar plukt u als klant de zoete vruchten van.

keuze villa architect

Omdat u niet elk jaar een villa of een woning door een architect laat ontwerpen of verbouwen, is de keuze van de architect erg belangrijk.

Natuurlijk kiest u de meest creatieve, de meest duurzame en de meest vooruitstrevende. Ik raad u ook aan enigszins te kiezen op basis van stijl, maar ook op basis van de relatie. Heeft u een click met de architect? Het is vaak een lang traject waarin overhaaste keuzes vaak later terugkomen. Het is belangrijk eerlijk tegen elkaar te kunnen zijn en elkaar te bevragen om zo tot de kern van de opgave te komen. Alleen op die manier krijgt u het ontwerp dat bij u past en functioneert zoals u dat wenst.

U kunt natuurlijk vrijblijvend contact opnemen. Een kennismaking is dan de eerste stap om zo te kijken of we een match zijn.

DE FOCUS GAAT RICHTING WONEN EN WOONGEBOUWEN

Als architect specialiseer ik mij niet alleen maar in villa’s, maar in wonen in het algemeen. Behalve droomvilla’s op Bonaire ontwerpt Steven Nobel Architect met net zo veel plezier en passie uw nieuwe woning in Nederland of de langgewenste verbouwing van uw huidige huis.

Ook projectmatig worden wij als villa architect ingeschakeld. De focus blijft daarin dus wel op wonen gericht. Juist deze combinatie van projectmatig en particulier zorgt voor een goede, betaalbare en maakbare balans.

In de rol als villa architect valt alles voor Steven Nobel samen

In zijn jeugd heeft Steven Nobel op Bonaire gewoond. Toen hij daar op 12-jarige leeftijd weer eens terugkeerde werd het hem duidelijk dat hij architect wil de worden. Zijn ouders keken naar een kavel op Bonaire om daar een villa op te bouwen. Voor Steven was dit de aanleiding de pen te pakken om een villa ontwerp te maken.

Hij studeerde aan de HTS, de TU in Eindhoven later heeft hij de Academie van de bouwkunst in Amsterdam afgerond om vervolgens als afgestudeerd architect aan de slag te kunnen.

Hij mocht ervaring opdoen bij Zecc Architecten in Utrecht en werd later partner bij dit gerenommeerde internationaal bekende Architectenbureau. In 2017 sprong in hij het diepe en ging op eigen benen verder om zijn focus weer te richten op de zaken waar het allemaal begon. Zijn ambities worden nu vormgegeven in dé villa architect. Daar valt alles voor Nobel samen en kan hij dat doen wat hij goed kan.
Mocht hij de expertise niet zelf in huis hebben dan heeft hij zich omringd door specialisten met dezelfde passie, zodat de mooiste ontwerpen en de fraaiste architectuur gerealiseerd kan worden!