Selecteer een pagina

Architect Bonaire

U wilt een woning laten bouwen op Bonaire? Dan is het verstandig om de samenwerking te zoeken met ons, als dé architect in Bonaire. Wij zijn een exclusief architect en u kunt ons prima een tekening laten maken voor een aanbouw zoals u ook ons uw villa kunt laten ontwerpen. Daarnaast kunnen we ook uw interieur naar wens maken en maken we indien gewenst een ontwerp van een woning of een ontwerp voor uitbouw. U kunt met ons alle kanten op.

Steven Nobel wist al heel snel wat hij wilde

Of het nu gaat om interieur/maatwerk, om openbare gebouwen en voor het realiseren van een villa op Bonaire, de architect in Bonaire kan u altijd uitstekend van dienst zijn. Drijvende kracht achter de architect in Bonaire is Steven Nobel, die al heel vroeg wist dat hij architect wilde worden. Als klein mannetje wilde hij al weten hoe dingen gemaakt werden en bleek hij over een goed ruimtelijk inzicht te beschikken. Met als doel om de wereld een beetje mooier te maken, volgde hij zijn hart en besloot hij opleidingen te gaan volgen om zelf als architect aan de slag te kunnen.

Profiteer van de ervaring die wij als architect in Bonaire op hebben gedaan

Wij als architect in Bonaire profiteren nu ten volle van de ervaring die hij onderweg opdeed. Hij studeerde aan de HTS, de TU in Eindhoven en mocht ervaring opdoen bij Zecc Architecten. Later werd hij partner bij deze Amsterdamse architect. In 2017 besloot hij op eigen benen verder te gaan. En om die reden is hij nu dé architect in Bonaire. Vanuit die hoedanigheid zijn we specialist in villa ontwerp. Als exclusief architect zijn we in staat om de ideeën die u in uw hoofd hebt om te zetten naar iets concreets, in dit geval dus een villa op Bonaire.

Architect Bonaire

Uw ideeën zijn leidend, wij voegen er onze expertise en ervaring aan toe

Natuurlijk zijn uw ideeën leidend. Wij geven u echter graag advies en denken met u mee op basis van onze opgedane ervaring en onze kennis. Zo ontstaat altijd iets unieks. En dat is precies wat u zoekt, wanneer u plannen heeft een villa op Bonaire te laten bouwen. Wij zijn simpelweg uw specialist en maken de perfecte bouwtekening van uw toekomstige droomhuis. U laat vast niet heel vaak een huis bouwen op Bonaire. Als u dat doet, kies dan voor de beste architect in Bonaire. Kies voor ons. Dan weet u dat wat in hoofd zit uitmondt in een droomhuis.