Selecteer een pagina

Architect Bonaire

U wilt een woning laten bouwen op Bonaire? Dan is het verstandig om de samenwerking te zoeken met ons, als dé architect in Bonaire. Wij zijn een architectenbureau met veel ervaring met particuliere opdrachtgevers

In zijn jeugd heeft Steven Nobel op Bonaire gewoond. Toen hij daar op 12 jarige leeftijd weer eens terugkeerde werd het hem duidelijk dat hij architect wil de worden. Zijn ouders keken naar een kavel op Bonaire om daar een villa op te bouwen. Voor Steven was dit de aanleiding de pen te pakken als architect in spé om een villa ontwerp te maken.
Als klein mannetje wilde hij al weten hoe dingen gemaakt werden en bleek hij over een goed ruimtelijk inzicht te beschikken. Met als doel om de wereld een beetje mooier te maken, volgde hij zijn hart en besloot hij opleidingen te gaan volgen om zelf als architect aan de slag te kunnen.

Architect Bonaire

Profiteer van de ervaring die wij als architect in bonaire op hebben gedaan

Als architect in Bonaire profiteren we ten volle van de ervaring die Steven onderweg opdeed. Hij studeerde aan de HTS, de TU in Eindhoven later heeft hij de Academie van de bouwkunst afgerond om vervolgens als afgestudeerd architect aan de slag te kunnen.
Hij mocht ervaring opdoen bij Zecc Architecten en werd later partner bij dit gerenommeerde internationaal bekende Architectenbureau. In 2017 besloot hij op eigen benen verder te gaan en zijn focus weer te richten op de zaken waar het allemaal begon.

Om die reden ligt de focus nu weer meer op exclusieve villa’s en woningen in Nederland en op Bonaire. Als exclusief villa architect zijn we in staat om de ideeën die u in uw hoofd hebt om te zetten naar iets concreets, in dit geval dus een villa op Bonaire.

Uw ideeën zijn leidend, wij voegen er onze expertise en ervaring aan toe

Natuurlijk zijn uw ideeën leidend. Deze ideeën en alle overige randvoorwaarden zoals bestemmingsplan, wind, uitzicht, kavel, hoogtelijnen zijn voor ons de ingrediënten om mee aan de slag te gaan. Met uw wens centraal, ontstaat er altijd iets unieks. En dat is precies wat u zoekt, wanneer u plannen heeft uw toekomstige droomhuis in de vorm van een villa op Bonaire te laten bouwen.

Omdat u niet elk jaar een villa of een woning door een architect op Bonaire laat ontwerpen of (ver) bouwen, is de keuze van de architect erg belangrijk. Als u dat doet, kies dan voor de architect die u het beste begrijpt. Ik raad u natuurlijk ook aan te kiezen op basis van stijl, maar dus ook op basis van de relatie. Heeft u een click met de architect? Het is vaak een lang traject waarin overhaaste keuzes vaak later terugkomen. Het is belangrijk eerlijk tegen elkaar te kunnen zijn en elkaar te bevragen om zo tot de kern van de opgave te komen. Alleen op die manier krijgt u het ontwerp dat bij u past en functioneert zoals u dat wenst.
U kunt natuurlijk vrijblijvend contact opnemen met deze architect op Bonaire. Een kennismaking is dan de eerste stap om zo te kijken of we een match zijn.