Selecteer een pagina

recreatiewoning regio utrecht

Ver achterin een grote tuin bevindt zich een klein pareltje dat van alle gemakken is voorzien. Het ontwerp is tot stand gekomen door middel van een bijzondere samenwerking tussen Zecc Architecten, waar Steven destijds partner was, en de opdrachtgevers.  De expertise van alle betrokkenen zijn verenigd in het project , wat resulteert in een concessieloos eindresultaat. Het Basis concept is door Zecc Architecten / Steven Nobel ontworpen en verder geheel door de opdrachtgever doorontwikkeld en gebouwd. De opdrachtgever is meubelmaker en dat spat er in alle details vanaf.
PROGRAMMA:            recreatiewoning OPDRACHTGEVER:  particulier GROOTTE:                   40m2 LOCATIE:                     omgeving Utrecht PERIODE:                     2012-2014 BEELDEN:                    Stijnstijl Fotografie  & Roel van Norel OPMERKING:              Ontwerp is gemaakt als onderdeel van Zecc Architecten
<div><iframe class="videoContainer__video" width="1920" height="1080" src="https://player.vimeo.com/video/171097071" width="640" height="360" frameborder="0"></iframe><!-- [et_pb_line_break_holder] --></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

eenvoudig huisje

Het archetypische huisje kent verschillende zijden die vloeiend inspelen op de omgeving. Zo is er een volledig transparante gevel, daar waar het uitzicht reikt tot aan het hoofdhuis op het kavel. Een dichte zijkant, daar waar de opslag van het hout is en een gefilterde zijde met houten luiken die open of dicht gezet kunnen worden indien daar behoefte aan is.

 “Wat er aan de buitenkant eenvoudig uit ziet is het vaak niet”

 

plattegrond

Aan de gesloten zijde zijn over de gehele diepte van het huisje op een zeer efficiënte manier alle voorzieningen geplaatst. Zo bevindt zich hier de badkamer, toilet, douche en de keuken.